Cloxy

CloxySEO Блог и Видео УроциЗащо ми е необходим фирмен уеб сайт?

Защо ми е необходим фирмен уеб сайт?

До съвсем скоро, когато на даден клиент му трябваше дадена стока или услуга, той търсеше необходимата му информация сред многото обяви във вестниците и списанията. Днес, в епохата на Интернет, той просто посещава някоя търсачка, въвежда каквото му е необходимо и резултатите след секунда са на екрана на компютъра. Информацията, която получава, е доста повече от тази, която се съдържа в една обява - продукти, цени, адреси, телефони и т.н. И всичко това без дори да напуска дома или офиса си.

Посещението на Интернет е едно от най-честите неща, които всеки, който притежава компютър, прави. Компютри вече има във всеки офис, а и в немалко домакинства. Със всеки изминал ден броя на хората, използващи компютър, непрекъснато се увеличава. За тях Интернет е естественото място за търсене на информация. Ако нямате уеб сайт, то те вероятно ще попаднат на страниците на вашите конкуренти.

Използването на Интернет е един от най-ефективните начини, по отношение на цената, да рекламирате своята фирма. Можете да съкратите разходите като осигурите важна за вашите клиенти информация: какви продукти и услуги предлагате, отговори на често задавани въпроси, как клиентът да ви намери (адреси, телефони, електронна поща) и т.н. При това тази информация е налична 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Можете дори да продавате стоки и услуги по Интернет. Спестявате от наем за магазин, персонал и т.н. Клиентите поръчват направо при вас и необходимостта от посредници и дистрибутори отпада. Така можете да продавате вашите стоки на по-ниски цени, а същевременно нивото на печалба остава същото.

Най-добрия начин, човек да се ориентира в обстановката, е следенето на Интернет страниците на конкурентите. Ще бъдете голям късметлия ако повечето от тях нямат сайтове. Влезте в някоя търсачка, например Google, и потърсете информация за вашите конкуренти. Ако те имат солидно Интернет присъствие, то вие сте далеч назад и трябва да догонвате. Колкото повече време минава, толкова повече изоставате.

За целта прегледайте нашите пакети за изработка на сайт.

бутон за споделяне
Публикувано от на

Добавяне на коментар