Cloxy

CloxyЗа нас – SEO фирма и Агенция

За нас - SEO фирма и Агенция Cloxy

Васил Тошков
Васил Тошков, управител

Cloxy е фирма, основана в началото на 2005-та година. Фокусът ни е изцяло SEO услуги и всичко свързано с оптимизацията.

След над 10 години реален опит, можем да се похвалим с работа по стотици интересни проекти и клиенти. Имаме клиенти от 2005-та година, които още работят с нас, както и двама от 2007-ма. Това е доказателство за нашата работа и коректност.

Изповядваме философията, че SEO е партньорство между две страни, а не просто бизнес от типа клиент - доставчик. Затова си търсим сериозни партньори, с които да работим и изготвяме дългосрочни стратегии. Само така можем да се задълбочим в един проект, а не да се работи "на парче".

Към всеки клиент подхождаме индивидуално. Не вкарваме клиентите си в пакети, планове или други рамки. Всеки проект е различен и иска различен подход. Той зависи от историята на сайта, текущото му състояние, конкуренцията в нишата и куп други фактори. Лоялни сме към текущите си клиенти и не поемаме да работим повече от един сайт в дадена ниша!

Изключително стриктни сме в работата си и обичаме да правим нещата както трябва. Инвестираме в устойчиво развитие на проектите си, като целта ни е всичко направено по сайта да носи дългосрочни позитиви. Не гоним бързи резултати, а качествени такива.

Трябва ни време за постигане на желаните позиции, но за сметка на това не излагаме клиентския сайт на излишен риск. Лесно се постигат резултати със забранени техники, но дългосрочните последствия често са катастрофални. За всичките тези години можем да се похвалим, че нямаме наказан клиентски сайт.

Ако си търсите сериозна SEO фирма за партньор, попаднали сте на точното място. Свържете се с нас.

Част от нашите сертификати

Сертификат Ранд Фишкин

Google Map Maker сертификат

AdWords сертификат

Сертификат от SEO конференция 2013

Сертификат от Interactive Share

Online Advertising Конференция 2016

Награда на spodelime.com от Бг Сайт

Сертификат Travel Camp Елена

Video Marketing Craig D Forrest