Cloxy

CloxySEO Блог и Видео УроциНовите SEO правила – семинар с наше участие

Новите SEO правила – семинар с наше участие

Cloxy има удоволствието да е партньор на SEO събитието на годината в България - семинарът Новите SEO правила! Събитието ще се състои този месец, по-точно 20-ти ноември от 9:00 в Интерпред. Организатори са Interactive Seminars и SEOM.

Семинар Новите SEO правила

Всички теми на семинара са много актуални и отразяват последните драматични промени при SEO оптимизацията за Google. Аз избрах да говоря за Microdata, в това число Rich Snippets, семантично търсене и авторство. Смятам, че темата също е много актуална и е едно от новите SEO правила.

На 19.10 бях поканен да участвам в един Google+ Hangout на тема Rich Snippets, организиран от Pierre Far, който е служител в Google и отговаря именно за внедряването на тези технологии. Научих много интересни неща, които смятам да споделя. Отговори се и на мой въпрос, свързан със звездичките.

Накратко: Правилата за използване на Microdata в Google се промениха с последните промени в Google Webmaster Guidelines. Неща, които преди бяха позволени, вече са забранени. Съвсем в стил на Google ;)

На семинара колегата Огнян Младенов ще говори за пандите и пингвините. Димитър Димитров ще сподели опита с локалното търсене и новите промени в него покрай Google+ Local. Лили Грозева ще ни каже кои са най-добрите практики при работа с англоезични сайтове. Любомир Любомиров ще ни покаже най-актуалните техники при създаване на качествено съдържание.

Повече за семинара може да прочетете на interactive-seminars.com. Може да се присъедините и към събитието в Google+ и Facebook.

Update: презентацията ми от семинара може да видите тук

бутон за споделяне
Публикувано от на

Добавяне на коментар