Cloxy

CloxySEO Блог и Видео УроциЛектор от Google на AdWords семинар в София

Лектор от Google на AdWords семинар в София

Google Adwords семинар ще се проведе в София, в Интерпред СТЦ на 3 април 2012. Семинарът ще бъде на тема "Ефективната реклама в Google Adwords". Един от лекторите Norbert Simionescu е и част от екипа на Google в Румъния.

Участниците ще се запознаят практически с най-известната платформа за реклама - Google Adwords. Norbert Simionescu ще ни покаже как да открием и стигнем до точните потребители и ще ни запознае с ролята на Гугъл в интернет рекламата.

Освен него лектори ще бъдат и Google Adwords експерти от България - Станислав Димитров, Ясен Дамянов, Александър Георгиев и Георги Георгиев. С богатия си опит в онлайн рекламата, те ще разкрият какви са възможностите и плюсовете да рекламираме в Гугъл.

Организатор на събитието е дигитална агенция Interactive Share, която е и сертифициран партньор на Google. И тъй като местата са ограничен брой, направете още сега вашата регистрация.

Ние от Cloxy имаме честта да сме партньор на това събитие. Като такъв Ви даваме 20% отстъпка от цената за регистрация с промо код partners. Повече за събитието може да научите на адрес interactive-seminars.com. Може да се присъедините и към събитието във Facebook.

Очертава се един много интересен и практически полезен семинар. Ще се радваме да се видим там!

бутон за споделяне
Публикувано от на

Добавяне на коментар