Cloxy

CloxySEO Блог и Видео УроциКласиране на сайт в Google без използване на връзки

Класиране на сайт в Google без използване на връзки

Формати:

Как да класираме страница в Google без да използваме никакви входящи връзки? Във видеото ще разгледаме как да създадем качествена страница и как да влезем в тестова група на Google с по-предно класиране. Как да задържим постигнатите резултати и да останем класирани за постоянно? Всичко това в следващото видео.

бутон за споделяне
Публикувано от на
Средна оценка 5 / 5 (2 гласа)

2 коментара

Иван Бекяров

Име: Иван Бекяров

Дата: 12.05.2020 14:46:00

Оценка: 5 / 5

Здравей, хубаво видео с леко подвеждащо заглавие, но се получи интересно :)
И аз това съм се чудел винаги, как става без линкове. Но е явно че не може без линкове в силно конкурентни ниши. Аз имам въпрос свързан с оптимизация на видео съдържание.
Добавянето на видео стойност в страница, как е по-добре да бъде правено, интегрирано в страницата чрез youtube или директно качено в сайта и самата страница ? Кой вариант дава по-голяма стойност според теб ? Моите видеа ги интегрирам чрез youtube, но гледам ти че ги публикуваш на уеб сайта ?

Васил Тошков

Име: Васил Тошков

Дата: 19.05.2020 18:06:00

Оценка: 5 / 5

Иван Бекяров, аз предпочитам да си хоствам видеата сам. В днешно време това не е по-сложно от това да се постави изображение в сайта, а ползите са много. На първо място качеството, защото си ги рендирам сам. Също така сайтът обира връзките, а не някоя трета страна.

Чисто законово третите страни създават много проблеми с проследяване и бисквитки. Трябва да се иска разрешението на потребителите. Зависим си от третата страна да те цензурира, да ти премахват звука и всякакви случаи съм виждал.

Технически много по-лесно се описва видеото чрез Schema.org, когато ти е на сайта и можеш да покажеш видео файл. А и според мен тежи повече, отколкото ако е вградено. На това събитие съм говорил по-подробно по темата:

https://www.facebook.com/watch/?v=1010538895983411

Добавяне на коментар