Cloxy

CloxySEO Блог и Видео УроциSEO инструменти

SEO инструменти

В тази публикация ще Ви представим няколко наши напълно безплатни SEO инструмента, които предоставяме на всички колеги и читатели. Към момента на писане на публикацията имаме разработени четири такива инструмента, които по традиция вече слагаме на поддомейни на домейна cloxy.net. Така се стига максимално бързо до тях при нужда.

SEO инструменти

1. Article Spinner - spinner.cloxy.net

Започваме с най-новото ни предложение - spinner на статии. За тези, които не знаят какво е това - инструментът представлява средство за размножаване на статии по предварително изготвен шаблон. Целта е уникално съдържание, което не губи смисъла си и може да бъде представено в 100-200 копия. Използва се в директории за статии и сателитни сайтове.

2. Duplicate Content Tool - unique.cloxy.net

Чрез този инструмент може да проверите дали даден текст вече е публикуван някъде в Интернет. Много полезно, ако искате да проверите собствените си текстове дали не се крадат от други сайтове. Инструментът търси произволни фрази от зададения му текст в Google. Само чрез три заявки става ясно дали това съдържание е публикувано и къде.

3. Submission Tool - submit.cloxy.net

Този SEO инструмент регистрира съответен домейн в множество сайтове, които изготвят автоматично псевдо ревю и дават реална връзка. Изключително полезно, когато трябва новорегистриран домейн да се вкара бързо в индекса. Като цяло това са сайтове с голям trust и история, и връзките от тях са много полезни.

4. Online HTML Editor - editor.cloxy.net

И накрая завършваме с един инструмент, който не е точно SEO инструмент, но често се налага - онлайн HTML редактор. Много полезно, когато трябва да се тества държанието на някой малък HTML код. В днешно време са много модерни така наречените уиджети (widgets) и чрез този инструмент те лесно се тестват дали и как работят, примерно бутони за споделяне.

5. HTTP Headers Online - headers.cloxy.net

Този инструмент е допълнение към статията. Той показва какви HTTP хедъри връща даден URL адрес. Полезно е, когато примерно искаме да видим каква е кодировката на дадена страница или дали тя се пренасочва правилно. Инструментът проследява пренасочванията и залепя хедърите на всяко пренасочване един след друг.

6. Social Share Count Tool - share.cloxy.net

Този инструмент изпълнява две функции. Първата е да вади статистики по даден адрес колко социални споделяния и сигнали има от популярните социални мрежи. Втората функция е това, че дава възможност при наличието на социални акаунти да се споделя в съответните социални мрежи с един клик.


Това са инструментите, които можем да предложим засега. Ако след време добавим нещо ново, ще допълваме тази статия. Като цяло това са изключително прости решения, които обаче са и също толкова ефективни. Може да разгледате и списъка с външни SEO инструменти, които използваме.

бутон за споделяне
Публикувано от на
Средна оценка 4.27 / 5 (11 гласа)

11 коментара

Андрей Димитров

Име: Андрей Димитров

Дата: 11.12.2010 10:55:18

Оценка: 4 / 5

Браво Васко, много добри инструменти!

Evgeni Yordanov

Име: Evgeni Yordanov

Дата: 13.12.2010 07:46:12

Оценка: 4 / 5

Няма как и аз да не кажа, браво! Първо си се справил страхотно със идеята и реализирането на тези инструменти. А после и с представянето им пред общата публика. Поздравления!

Влади Петров

Име: Влади Петров

Дата: 13.12.2010 08:24:41

Оценка: 4 / 5

Поздравления и благодарности!

Георги Календеров

Име: Георги Календеров

Дата: 16.12.2010 22:14:19

Оценка: 4 / 5

От месеци използвам инструмента за уникално съдържание и ми върши много добра работа. Наскоро открих и тула за събмит на нови сайтове. Прекрасен е! Новото за мене е това приспособление за спинване на текст - още го разучавам, но май и то ще ми е от полза. Поклон!

Васил Тошков

Име: Васил Тошков

Дата: 21.12.2010 18:39:02

Оценка: 4 / 5

Добавен е нов инструмент под номер 5 за проверка на HTTP хедъри.

Petkodimoff

Име: Petkodimoff

Дата: 29.12.2010 19:04:19

Оценка: 4 / 5

Аз използвам няколко Руски програмки, вършат чудесна работа и ще ги споделя на сайта си. Cloxy обаче си е поиграл и заслужава ПОЗДРАВЛЕНИЯ.

Евгени

Име: Евгени

Дата: 06.01.2011 22:08:00

Оценка: 5 / 5

Привет
Много сериозни тулове от тези само Duplicate Content Tool си ползвам, но този с пренаписването също много ми допада. ++++ браво

Vandv

Име: Vandv

Дата: 17.01.2011 11:19:56

Оценка: 4 / 5

Адмирации за споделянето на тези тулове. Ползвам този за дублирано съдържание от известно време и върши страхотна работа. Сега ще прегледам тула за размножаване на статии :)
На пръв поглед изглежда малко объркващ, но ще му схвана :)

SpitFire

Име: SpitFire

Дата: 15.02.2011 13:48:33

Оценка: 5 / 5

Само при мен ли article spinner-а не работи ? Каквото и да напиша като му дам spin и ми го връща абсолютно същото.

Новини от Хасково

Име: Новини от Хасково

Дата: 24.02.2011 12:23:19

Оценка: 4 / 5

Браво =)

tohnniewalker

Име: tohnniewalker

Дата: 09.04.2011 15:41:46

Оценка: 5 / 5

3. Submission Tool - http://submit.cloxy.com - тулчето е добро, но няма нужда да се отварят фреймове. Преди като че ли не беше така. Много се бави събмита на голямо количество домейни.

Добавяне на коментар