Cloxy

CloxySEO Блог и Видео УроциSEO писане на текст - уникално съдържание

SEO писане на текст - уникално съдържание

В тази тема искаме да Ви представим една нова за България SEO услуга - SEO писане на текст или по-точно писане на уникално съдържание за Вашия сайт със съответните ключови думи и похвати. Това е една модерна SEO услуга, която има огромно въздействие за позиционирането на Вашия сайт в търсачките.

Какво представлява SEO писане на съдържание?

Писането на съдържание (Copywriting) за сайтове е услуга, която Ви предлага създаването на уникален текст за всяка една от Вашите Интернет страници. Във времето, когато за търсачки като Google, най-важният и основен фактор е уникалното текстово съдържание на Вашия сайт, имате възможност да се възползвате от нашите услуги по писане на SEO текст.

Все по-трудно се намира качествено съдържание във всекидневно създаваните сайтове, които проникват в Интернет. Създавайки качествено съдържание, Вие спечелите доверието на обикновения потребител, а печелейки неговото доверие, ще получите трафик за своя сайт. От там доверието на търсачките към Вашия сайт ще нарасне и пред Вас се явява голямата възможност да се класирате в по-предни позиции от конкурентите си.

Влияе ли уникалното съдържание върху търсачките?

На този въпрос, може да се отговори еднозначно и кратко ДА. В днешно време уникалното и SEO оптимизирано текстово съдържание, е основен фактор при позиционирането в класациите на търсачките, дори Google налагат наказания на сайтове, ако текстът, който е поместен на страниците на сайта, е копиран от други сайтове или блогове. Търсачката маркира тази страница като Duplicate Content (Дублирано Съдържание) и тя не оказва никакво положително влияние върху SEO оптимизацията на сайта.

Той се намира в Supplemental Results, без никакво значение на страницата. Веднъж попадната в тази категория, страницата няма да получава PageRank, а да не говорим, че е много трудно да върнем Google бота отново на нея. За да може Вашият сайт да излиза в челни позиции на търсачки и съответно да получава повече трафик и посещения, е добре да помествате уникално съдържание на всяка една от страниците му. Така ще увеличите трафика към него, съответно и печалбата ще бъде в по-големи размери.

Какво Ви предлагаме ние?

Осъзнавайки вашите нужди от създаване на уникално съдържание, ние от Cloxy искаме да отговорим изцяло на Вашите потребности. Именно заради това създадохме екип, изграден от силно креативни и иновативно мислещи хора, които специално за Вас да създадат необходимото уникално съдържание за сайта Ви. Независимо дали притежавате блог или сайт, с който продавате услуги и предмети на труда в глобалната мрежа, Вие имате нужда от уникално съдържание за Вашите страници.

Нашият екип ще се погрижи текстовете на Вашия сайт да са написани по всички стандарти, както и да бъдат представени по интересен начин на читателя. Също така, при писането на уникално съдържание, ние ще се ръководим и ще се съобразим с ключовите думи на вашият сайт. Специално за Вас, ние ще оптимизираме текста за тях, като го наситим по най-подходящия начин с ключовите думи.

Колко ще ми струва тази услуга?

Вие вече сте осъзнали нуждата от поместване на уникално текстово съдържание за Вашият сайт и искате да се възползвате от нашите услуги? Предлагаме Ви ценова листа за създаването на уникално съдържание, представено като статия със следните параметри:

  • Кратка Статия (до 300 думи) - цена 10 лева
  • Средна Статия (от 300 до 600 думи) - цена 20 лева
  • Дълга Статия (от 600 думи до 900 думи) - цена 30 лева
  • Огромна Статия (над 900 думи) - цена 40 лева

При възползване на някой от нашите SEO пакети за провеждане на Уеб дизайн и SEO оптимизация на Вашият сайт, получавате 25% отстъпка в цената за услугата "SEO писане на съдържание" (Copywriting), за да поместите SEO оптимизиран текст според ключовите думи за Вашият сайт. Възползвайте се от новите тенденции в SEO техниките и бъдете номер едно в търсачките с услугите на Cloxy!

бутон за споделяне
Публикувано от на

Добавяне на коментар