Cloxy

CloxySEO Блог и Видео УроциСпомени от ранните ни години и SEO услуги

Спомени от ранните ни години и SEO услуги

Да предположим, че сте си направили сайт. Купили сте му добър хостинг, домейн и дизайн. Но ако го оставите така, само Вие ще си го посещавате. Трябва да накарате хората да влизат в него. Трябва да го покажете на света! Достатъчно е само да добавите няколко реда към всяка страница, за да го SEO оптимизирате.

Но как да излезете напред в търсачките? С това се занимаваме ние. Работата ни е да се свързваме и да правим SEO и добавяме линкове в хиляди търсачки. Разполагаме с техники, които ще Ви изкарат на първо място при резултатите. Това за кратко време ще увеличи приходите Ви от реклама и услуги.

Първо проверяваме сайта и текущото му индексиране. После включваме в него всичко необходимо, за да Ви намират по-лесно. Включват се "мета тагове", които се виждат от търсачките и Ви съставят профил. От значение са компоненти като заглавие, описание и ключови думи. Основните елементи на SEO.

Ние ще Ви помогнем да ги конфигурирате оптимално, за да излезете пред конкуренцията. Това е огромно предимство, особено, когато трябва да се надпреварвате за клиенти. SEO оптимизацията е модерна форма на реклама, при която потребителят дори не разбира, че е реклама!

Тайната на съвременните търсещи машини, като Google е, че анализират на колко места в Интернет се съдържа линк към даден сайт. По този критерий те определят позицията му при търсене. Нашата цел е страница Ви да бъде спомената в колкото се може повече сайтове.

Това, естествено, ще увеличи Вашият рейтинг. Посещенията Ви лавинообразно ще се увеличават, а с тях и приходите Ви. Обикновено всеки сайт с времето "уляга" и се популяризира. Вече не е нужно да чакате с години, за да Ви забележат. С помощта на SEO може да станете лидер във Вашата ниша още сега!

Същинската работа е регистрирането в колкото се може повече сайтове, портали и директории. Това се "вижда" от големите търсачки и Вашата позиция се вдига. За кратко време ще сте на първо място. Процесът по регистрацията е дълъг и сложен.

Искат се много опит и техники, които сме усвоили с годините. Работата по една страница отнема до половин месец, като до няколко месеца ще сте по първите места. Накрая Вашият линк ще започне да се носи като вирус из мрежата.

Това е текст от ранната версия на сайта ни преди повече от четири години. 90% от нещата в него вече не са актуални и верни. Въпреки всичко, текстовете на много съвременни фирми за SEO оптимизация изглеждат именно така! Масовите регистрации и мета таговете отдавна не са фактор за SEO.

бутон за споделяне
Публикувано от на

Добавяне на коментар