Cloxy

CloxySEO Блог и Видео УроциКаним ви на SEO конференция 2010

Каним ви на SEO конференция 2010

На 11-ти юни 2010 г. в Интер Експо Център за втора поредна година ще се проведе най-мащабното събитие на тема SEO и социални мрежи в България - SEO конференция 2010. Тази година управителят на Клокси ЕООД - Васил Тошков ще изнесе лекция по време на събитието на тема: "SEO за нови сайтове". Ще бъдат показани много похвати от нашата практика при оптимизацията за търсачки на тепърва стартиращи в конкурентна ниша проекти. Ще бъдат отбелязани разликите при оптимизация на нови и вече утвърдени сайтове.

Стартът на събитието е в 9:00 часа, а входът при първоначална регистрация струва 48 лева с ДДС. Конференцията е предназначена за рекламисти, уеб дизайнери, програмисти, мениджъри и специалисти в компании, занимаващи се с подобряване видимостта на сайтовете в Интернет. Целта е да се разгледат и обсъдят актуалните тенденции в SEO и получаване на практически знания за по-добро позициониране на сайтове в Google и водещите търсачки. Тази година потоците ще бъдат два, като вторият поток ще е с по-практична насоченост.

Каним всички настоящи и бъдещи клиенти на Cloxy да се видим на SEO конференция 2010. Условията за участие са повече от удобни, а цената - символична. Получените знания са изцяло от хора-практици и са безценни. За повече информация, посетете сайта на събитието: searchengines.bg.

бутон за споделяне
Публикувано от на

Добавяне на коментар