Cloxy

CloxySEO Блог и Видео УроциCloxy вдига цените на SEO пакетите

Cloxy вдига цените на SEO пакетите

Наложи се да вдигнем цените на SEO пакетите ни. Увеличението е факт от около две седмици и касае и трите пакета за изграждане на сайт + SEO оптимизация към него. Цените на пакетите "личен блог или сайт", "стандартен уебсайт" и "бизнес уебсайт", съответно стават 800, 1700 и 2500 лева. Най-малко е увеличена цената на стандартния пакет.

Тази стъпка се наложи, защото сериозно вдигнахме качеството и количеството предлагани SEO и уеб дизайн услуги към всеки един пакет. В същото време се стремим да поемаме предимно сериозни клиенти, с които да си партнираме и за в бъдеще. Тази ни цел изисква сериозно вдигане на качеството на услугата, неизбежно и на цената.

За момента успяваме да постигнем изключително добри позиции на сайтовете, с които работим. На първо място в съответната ниша поддържаме всички клиенти, които са на SEO абонамент. Това е наистина сериозно постижение, защото работим с широк спектър сайтове и ниши. Демонстрация на качеството на нашата работа.

В момента работим сайта на туристическа агенция Висталис, като само за два месеца успяхме да го вкараме в ТОП10 при търсене на "екскурзии" и на "почивки". Завършихме и два проекта, съответно за озеленяване и кухни. Предстои ни изграждане на сайт за пречиствателни станции и един сайт за фотографски услуги. Скоро ще пишем за тези сайтове по-подробно.

Между другото, може да видите позициите на тези сайтове само дни след стартиране на SEO кампаниите им. Някои от тях са вече в ТОП10 само за седмица, без да имат завършен дизайн. След няколко месеца е почти сигурно, че всички тези сайтове ще са в ТОП10. Ако някой от собствениците им поиска и SEO абонамент, тогава и първото място не е изключено.

Като цяло всички SEO фирми имаме много работа покрай кризата. Късно, но много предприемачи разбраха, че бъдещето на ефективната реклама е в Интернет и в частност в търсачките. 2/3 от световния Интернет трафик минава през търсачките, а те могат да се използват за евтина и ефективна реклама само чрез SEO и SEM техниките.

бутон за споделяне
Публикувано от на
Средна оценка 4 / 5 (1 гласа)

1 коментар

www.1-page.eu

Име: www.1-page.eu

Дата: 03.11.2010 09:47:16

Оценка: 4 / 5

Ами тези Висталис ги няма за екскурзии в първите 20 ... по-нататък не съм проверявал.

Добавяне на коментар