Cloxy

CloxySEO Блог и Видео УроциДа работим със собствен SEO екип или с външна агенция?

Да работим със собствен SEO екип или с външна агенция?

Формати:

В днешното видео разглеждаме това да изградим In-House SEO екип или да работим с външна SEO фирма/агенция. И двата варианта си имат своите предимства и недостатъци. Най-голямо значение имат типа на сайта и нишата му. Целта е всеки, който има нужда от SEO услуги да вземе най-правилното решение кой вариант да избере.

бутон за споделяне
Публикувано от на
Средна оценка 5 / 5 (4 гласа)

4 коментара

Дидо

Име: Дидо

Дата: 23.03.2019 12:06:00

Оценка: 5 / 5

Най-честите грешки при On-Page SEO Оптимизация гледах го и има много полезни неща за което Благодаря (у) . НО нищо не споменавате за АМП. Защо не направите и един клип специално за AMP имали бъдеще, ползи или негативи. В началото всеки обясняваше за ползите но минаха едни 2 + години, дали наистина е така??? Питам това защото най харесвам вашата приказка " не вярвайте на гоогъл ;) "

Васил Тошков

Име: Васил Тошков

Дата: 24.03.2019 18:15:00

Оценка: 5 / 5

Дидо, радвам се, че видеото е било полезно.

Относно Google AMP, аз съм тотално против подобна форма на зависимост от търсачката. Не само, че е като да поддържаш отделна мобилна версия, но се хоства при тях, ограничават те какво да имаш на страниците си, и те прави равен с всички подобни страници (нямаш дори право на лого).

Това е поредния опит на Google да те накарат да правиш сайта си по спрямо техните изисквания, вместо Google да се съобразява с това как хората искат да си правят сайтовете реално. Включва също така и голяма доза шпионаж, над която нямаш контрол.

А и провалът на AMP вече е на лице. Както сам каза, 2+ години и нищо. Аз лично само веднъж съм попадал на такава страница при търсене и веднага кликнах Back по обясними причини. Даже се зареди супер бавно, по-бавно от качествено направените нормални сайтове.

И то няма как да е бързо, като AMP включва над 200 Kb компресирана JavaScript библиотека. Пълен абсурд. Точно защото е глупост не искам да изразходвам ресурси, за да шумя около нея. Скоро ще последва съдбата на Google+, Google Авторството и други подобни.

Димитър Станчев

Име: Димитър Станчев

Дата: 30.03.2019 16:06:00

Оценка: 5 / 5

Здравейте,
Благодаря, за съветите които препоръчвате! Супер сте :)
Пиша по повод AMP понеже съм доволен от резултата!
При нас AMP работи добре, може би защото сайта е малък, вече дали ще продължава да се развива не знам!
И ако искате да видите резултата напишете в търсачката през телефона Електротехник Варна или Електроуслуги Варна

Димитър Станчев

Име: Димитър Станчев

Дата: 30.03.2019 16:27:00

Оценка: 5 / 5

И тъй като видях, че коментарите минават при одобрение искам да допълня от предния коментар! Радвам се, че пуснаха такава платформа и се надявам да продължава да работи! Наистина много съжалявам, че не харесвате платформата! Вярно е което сте написали, но нали всичко правим според гугъл и работим според техните правила, защото болшинството използва именно тази търсачка!
Поздрави,
Димитър Станчев

Добавяне на коментар