Cloxy

CloxySEO Блог и Видео УроциCloxy стана на четири години

Cloxy стана на четири години

Днес, на 14 Февруари, се навършват четири години от създаването на cloxy.com. Домейнът е регистриран на 14 Февруари 2005-та година, като тогава не бяхме чували за думата SEO и оптимизирахме сайта си за фразите "оптимизиране за търсачки" и "регистрация в търсачки". Днес, само четири години по-късно, вече всеки знае за SEO и популярната българска фраза "SEO оптимизация".

За тези четири години сайтът ни смени дизайна си точно четири пъти. Услугите ни се смениха три пъти, като винаги са били свързани със SEO-то. В началото нямах ясна представа точно какво ще се търси и от какво ще може да се печели. В момента положението е същото, отново е трудно да формираме точно определена услуга, с точно определена цена. В SEO-то това е невъзможно.

В началото предлагахме само услугата "регистрация в търсачки". Това беше достатъчно позната за клиентите услуга и резултатите от нея бяха повече от задоволителни. Много малко хора регистрираха сайтовете си по търсачки, а броят на връзките играеше основна роля при класирането на даден сайт в Интернет. В днешно време всичко коренно се промени.

След това започнахме да предлагаме чисто SEO под формата на еднократна оптимизация и SEO абонамент. Българинът обаче така и не се научи да си плаща за реклама редовно. За оптимизация на даден сайт вече не беше достатъчен еднократен цикъл по регистрация в търсачки. Трябваше редовно да се осигуряват качествени, силни и тематични връзки.

В днешно време предлагаме главно уеб дизайн и изграждане на SEO оптимизирани уеб сайтове. Така не поемаме никаква отговорност за позиции и трафик. Просто правим качествени сайтове и ако те имат потенциал, то стават лидери в своята категория. Просто правим сайтовете професионално и няма какво да ги спъне да станат номер едно, освен авторите им.

Естествено, до ден днешен регистрираме клиентските си сайтове по български и чуждестранни директории. Осигуряваме им и необходимия брой силни и тематични връзки. Ако клиентът е доволен от позициите, постигнати в определен срок, то можем да се договорим за SEO абонамент и да продължим да работим заедно и за в бъдеще. Идеята е и двете страни да печелят.

бутон за споделяне
Публикувано от на

Добавяне на коментар